Следете нè на:

Некатегоризирано

Посета на книжарницата „Просветно дело “ и градската библиотека „ Борка Талески “

1Учениците од шестите одделенија, од англиската и математичката секција, ги посетија книжарницата „Просветно дело “ и градската библиотека „ Борка Талески “ заедно со предметните  наставници – Чатлеска Благица и Николоска Емилија.

Тие разгледаа многубројна англиска литература и книги од областа на математиката.На нивно заедничко задоволство , новинарката Каролина М. ги интервјуираше учениците за нивните впечатоци  од посетата на библиотеката. Ова е само почеток  на дружењето на учениците со наставниците.

{rokbox title=|Посета на книжарницата| album=|prosvetno|}images/biblioteka/1.JPG{/rokbox}{rokbox title=|Посета на книжарницата| album=|prosvetno|}images/biblioteka/2.JPG{/rokbox}{rokbox title=|Посета на книжарницата| album=|prosvetno|}images/biblioteka/4.JPG{/rokbox}{rokbox title=|Посета на книжарницата| album=|prosvetno|}images/biblioteka/3.JPG{/rokbox}{rokbox title=|Посета на книжарницата| album=|prosvetno|}images/biblioteka/5.JPG{/rokbox}{rokbox title=|Посета на книжарницата| album=|prosvetno|}images/biblioteka/12.JPG{/rokbox}{rokbox title=|Посета на книжарницата| album=|prosvetno|}images/biblioteka/6.JPG{/rokbox}{rokbox title=|Посета на книжарницата| album=|prosvetno|}images/biblioteka/13.JPG{/rokbox}{rokbox title=|Посета на книжарницата| album=|prosvetno|}images/biblioteka/7.JPG{/rokbox}{rokbox title=|Посета на книжарницата| album=|prosvetno|}images/biblioteka/14.JPG{/rokbox}{rokbox title=|Посета на книжарницата| album=|prosvetno|}images/biblioteka/8.JPG{/rokbox}{rokbox title=|Посета на книжарницата| album=|prosvetno|}images/biblioteka/15.JPG{/rokbox}{rokbox title=|Посета на книжарницата| album=|prosvetno|}images/biblioteka/9.JPG{/rokbox}{rokbox title=|Посета на книжарницата| album=|prosvetno|}images/biblioteka/16.JPG{/rokbox}{rokbox title=|Посета на книжарницата| album=|prosvetno|}images/biblioteka/10.JPG{/rokbox}{rokbox title=|Посета на книжарницата| album=|prosvetno|}images/biblioteka/17.JPG{/rokbox}{rokbox title=|Посета на книжарницата| album=|prosvetno|}images/biblioteka/11.JPG{/rokbox}{rokbox title=|Посета на книжарницата| album=|prosvetno|}images/biblioteka/18.JPG{/rokbox}

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Некатегоризирано