Следете нè на:

Некатегоризирано

Успеси на наши ученици

Марија Митреска -IX-в ,прво рангирана на натпреварот за писмен состав на француски јазик за регионот Битола.

Браво и за сите други ученици кои учествуваа на овој натпревар.Тројца од вкупно 5 ученици од ООУ “Гоце Делчев“ рангирани во најдобрите 6!

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Некатегоризирано