Следете нè на:

Некатегоризирано

Успеси на наши ученици

04.04.2015

Општински натпревар по англиски јазик –ЕЛТАМ

Теодора Силјаноска и Марија Митреска – I  место

18.04.2015

Регионален натпревар по англиски јазик –ЕЛТАМ

Марија Митреска – I  место

Теодора Силјаноска – II  место

04.04.2015

Теодора Силјаноска и Сара Ѓоргиоска

Се пласираа на Државен натпревар – “ Spelling Bee “ 

Eltam-opstinski

Eltam-regionalenspelling bee

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Некатегоризирано