Следете нè на:

Некатегоризирано

Третонаградена еко фотографија

kilh

На петтиот конгрес на еколози, со меѓународно учество, организиран од македонското друштво на еколози, од стотина експерти од своите области беа избрани трите најдобри еко фотографии. Нашите ученици покрај пофалници за учество освоија и награда. Третонаградената еко фотографија и припаѓа на Делфина Апостолска 9 одд. под менторство на наставничката Кети Иваноска. Претседателот на МЕД лично ќе дојде да ја врачи наградата.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Некатегоризирано