Следете нè на:

Некатегоризирано

Тата-мата за француски

Деветтоодделенката Марија Митреска, регионалниот првак по пишување состави на француски јазик, триумфира и со зборување на француски на регионалниот натпревар.

1. Nastavnickata Naumoska gorda na francuskite uspesi na Mitreska Стигна и до македонската Олимпијада, каде се избори за второто место. Митреска добила многу сертификати, пофалници и дипломи за учество на најразлични конкурси и натпревари по француски, како и два сертификата за работа на Е-твининг проекти. Се вклучува и во најразлични слободни активности и приредби и со огромна љубов и посветеност го изучува францускиот. Успехот е неминовен кога ќе се спојат наставничката Ирена Наумоска со амбицизоната и талентирана ученичка.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Некатегоризирано