Следете нè на:

Некатегоризирано

Проект “Зедничка грижа за правилно насочување на учениците“

1

Родителот е наставник – Предавање кое се одржа на 08.11.2016 година за учениците од 7 одделение. Предавањето беше на тема „Деформации на рбетниот столб кај адолесцентите“. Благодарност до Д-р Борче Јовчески – специјалист ортопед.

2

3 

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Некатегоризирано