Следете нè на:

Некатегоризирано

“Македонија без отпад”

1413536408666Денес , 18.10.2014 , нашето училиште се вклучи во проектот на МОН , „ Македонија без отпад “ со активности на чистење на училишниот двор .
{rokbox title=|Македонија без отпад| album=|otpad|}images/македонија без отпад/bez-otpad-1.JPG{/rokbox}{rokbox title=|Македонија без отпад| album=|otpad|}images/македонија без отпад/bez-otpad-2.JPG{/rokbox}{rokbox title=|Македонија без отпад| album=|otpad|}images/македонија без отпад/bez-otpad-3.JPG{/rokbox}{rokbox title=|Македонија без отпад| album=|otpad|}images/македонија без отпад/bez-otpad-4.JPG{/rokbox}{rokbox title=|Македонија без отпад| album=|otpad|}images/македонија без отпад/bez-otpad-5.JPG{/rokbox}{rokbox title=|Македонија без отпад| album=|otpad|}images/македонија без отпад/bez-otpad-6.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Македонија без отпад| album=|otpad|}images/македонија без отпад/bez-otpad-7.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Македонија без отпад| album=|otpad|}images/македонија без отпад/bez-otpad-8.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Македонија без отпад| album=|otpad|}images/македонија без отпад/bez-otpad-9.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Македонија без отпад| album=|otpad|}images/македонија без отпад/bez-otpad.jpg{/rokbox}

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Некатегоризирано