Следете нè на:

Некатегоризирано

Успеси на наши ученици

prvo-mestoОсвоено прво место на државно ниво по хемија во организација на Ј.Кемал

Јован Петрески и наставник-ментор Кети Иваноска ( 22.03.2015)

{rokbox title=|Успеси на нашите ученици| album=|uspesi|}images/hemija/prvo-mesto.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Успеси на нашите ученици| album=|uspesi|}images/hemija/jovan-keti.jpg{/rokbox}

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Некатегоризирано