Следете нè на:

Некатегоризирано

Светскиот ден на еко акцијата

ООУ „ Гоце Делчев“ – Прилеп Светскиот ден на еко акција го одбележа со повеќе активности:

– Акција за собирање на отпад во училишниот двор
– Акција за собирање на стара хартија со учество на ученици од сите паралелки и поддршка на нивните родители
– Организирање на иложба на цртежи и лични творби и пораки на тема „Да ја зачуваме планетата Земја“
– Кампања за подигнување на еколошката свест преку подготовка и делење на брошури подготвени од учениците од Еко-секција во центарот на градот и во училиштето
– Подигнување на свеста и збогатување на сознаијата на учениците во училиштето преку подготовка на презентации Pover Point на тема „Екологијата низ поштенските марки“. Презентациите ги подготвија ученици од VII и VIII одделение
– За еколошките акции направена е репортажа која ќе биде објавена во локалниот весник „Зенит“

{rokbox title=|Светски ден на еко акција| album=|ekoakcija|}images/images/svetski-den-eko-akcija/treta.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Светски ден на еко акција| album=|ekoakcija|}images/images/svetski-den-eko-akcija/1.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Светски ден на еко акција| album=|ekoakcija|}images/images/svetski-den-eko-akcija/2.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Светски ден на еко акција| album=|ekoakcija|}images/images/svetski-den-eko-akcija/4.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Светски ден на еко акција| album=|ekoakcija|}images/images/svetski-den-eko-akcija/5.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Светски ден на еко акција| album=|ekoakcija|}images/images/svetski-den-eko-akcija/6.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Светски ден на еко акција| album=|ekoakcija|}images/images/svetski-den-eko-akcija/7.jpg{/rokbox}

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Некатегоризирано