Следете нè на:

Некатегоризирано

Прочка 2015

cirkusИ оваа година ,нашето училиште зеде учество на Меѓународниот карневал „Прочка-2015 “ , во организација на Локалната самоуправа.

 Учесници на овој карневал беа ученици од 2-9 одделение со три групни маски.

„Снежана и седумдесетте џуџиња “ , под менторство на наставничката по англиски јазик Матеја Велјановска.

„Порака“ – под менторство на Благица Чатлеска , наставничка по англиски јазик и Емилија Николоска , наставничка по математика

„Циркуз“ – под менторство на Билјана ПопоскаФилипова , наставничка по математика , Билјана Јагуриноска , наставничка по македонски јазик и Билјана Георгиеска, наставничка по биологија.

Маската „Снежана и седумдесетте џуџиња“ го освои III  место во категорија на детски маски ,

а маската „Порака“ ја освои престижната GRAND PRIX  2015НАЈ МАСКА .

{rokbox title=|Прочка 2015| album=|procka|}images/procka 2015/cirkus.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Прочка 2015| album=|procka|}images/procka 2015/diploma_djudjinja.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Прочка 2015| album=|procka|}images/procka 2015/maskenbal.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Прочка 2015| album=|procka|}images/procka 2015/naj_maska.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Прочка 2015| album=|procka|}images/procka 2015/snezana.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Прочка 2015| album=|procka|}images/procka 2015/grand_pri.jpg{/rokbox}

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Некатегоризирано