Следете нè на:

Некатегоризирано

Новогодишен базар

IMG 20161228 082734

   На ден 28.12.2016 година се организираше Новогодишен базар со учениците од одделенска и предметна настава и во соработка со родителите на нашите ученици. На украсените штандови беа изложени најразлични креативни изработки. Базарот беше посетен од голем број на родители и други заинтересирани роднини и пријатели на учениците. Средствата од продажната изложба ќе бидат наменети за набавување на нагледни средства за потребите на наставата.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Некатегоризирано