Следете нè на:

Некатегоризирано

Нешто од инклузијата….

vovednaУчениците спроведуваат активности за помагање на сооученик со цел секој ученик да научи најмногу што може. Постигнувањето на личен максимум во учењето е успех на сите.

.

{rokbox title=|Нешто од инклузијата| album=|inkluzija|}images/Angela/prva.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Нешто од инклузијата| album=|inkluzija|}images/Angela/vtora.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Нешто од инклузијата| album=|inkluzija|}images/Angela/treta.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Нешто од инклузијата| album=|inkluzija|}images/Angela/cetvrta.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Нешто од инклузијата| album=|inkluzija|}images/Angela/petta.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Нешто од инклузијата| album=|inkluzija|}images/Angela/sesta.jpg{/rokbox}

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Некатегоризирано