Следете нè на:

Некатегоризирано

Најуспешни ученици 2013 ООУ „Гоце Делчев“ Прилеп

thumb-najuspeshiНа прием кај градоначалникот г-дин Марјан Ристески и кај претседателот на Советот на општината г-дин Никола Димески, учениците кои освоија државни и меѓународни награди!

Градоначалникот на општина Прилеп денес оствари средба со наргадените ученици на државни и меѓународни натпревари од основните и средните училишта од нашиот град. На средбата градоначалникот Ристески им посака на учениците уште многу успеси во полето на образованието, порачувајќи притоа дека секој постигнат резултат е добра промоција на училиштата во кои се едуцираат а воедно и на општина Прилеп. Исто така, градоначалникот Ристески средбата ја искористи да ги покани учениците на „Палачинкијада“ која по втор пат пред крајот на учебната година ја организира општина Прилеп се со цел заедничко дружење и забава на учениците од Прилеп.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Некатегоризирано