Следете нè на:

Некатегоризирано

ФОТО: Македонија без отпад 2013 -активности на ден 04.10.2013

Во продолжение можете да ги погледнете фотографиите од акцијата “Македонија без отпад 2013” што ја спроведија учениците на ООУ “Гоце Делчев” – Прилеп , во училишниот двор

 {rokbox title=|Македонија  без отпад 2013| album=|otpad|}images/novosti/1.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Македонија  без отпад 2013| album=|otpad|}images/novosti/3.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Македонија  без отпад 2013| album=|otpad|}images/novosti/2.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Македонија  без отпад 2013| album=|otpad|}images/novosti/4.jpg{/rokbox}

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Некатегоризирано