Следете нè на:

Некатегоризирано

Дополнителна настава

За учениците кои имаат  тешкотии во учењето по одделни наставни предмети се организира дополнителна настава која се изведува во наставната година , а по потреба и по завршувањето на наставата , како продолжителна настава.

На овие часови се користи дидактички материјал со кој им се олеснува на учениците да ги стекнат основните знаења по поедини предмети.

{rokbox title=|Дополнителна настава| album=|dopolnuva|}images/екскурзии/katcinja/слики англиски дополнителна/prva.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Дополнителна настава| album=|dopolnuva|}images/екскурзии/katcinja/слики англиски дополнителна/vtora.jpg{/rokbox}{rokbox title=|Дополнителна настава| album=|dopolnuva|}images/екскурзии/katcinja/слики англиски дополнителна/treta.jpg{/rokbox}

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Некатегоризирано