Следете нè на:

Вести и настани

Здрава исхрана за свет без глад

Со цел да се подигне свеста кај децата за здрав начин на исхрана, денес учениците од паралелката VII-б под раководство на наставничката Ирена Наумоска од ООУ “Гоце Делчев” – Прилеп, се вклучија во одбележувањето на Светскиот ден на храната 16 – ти Октомври под мотото “Здрава исхрана за Свет без глад”, со што самите си подготвија креативно декорирани чинии со вкусен и здрав оброк од овошје и зеленчук и со кој слатко се сладеа за време на големиот одмор!

Добар апетит! 🙂

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани