Следете нè на:

Вести и настани

Успеси на наши ученици

На меѓународниот фестивал „Хумор за деца“ кој се одржа во Лазаревац – Република Србија, нашите ученици Ања Милеска и Константин Милески од II-г одделение под раководство на наставничките Елизабета Трајкоска и Снежана Котева, го освоија одличното трето место!

Честитки за нашите вредни и златни ученици 👏🙂

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани