Следете нè на:

Вести и настани

Видео пораки по повод нашиот патрон

Кратки видео пораки од нашите вредни дечиња од 4 г одделение по повод Патрониот празник на нашето училиште под менторство на наставничката Даниела Котеска со несебична реализација од страна на FAN produkcija – Zoran Pilata

„Кратки видео пораки по повод Патрониот празник“

Кратки видео пораки од нашите вредни дечиња од 4 г одделение по повод Патрониот празник на нашето училиште под менторство на наставничката Даниела Котеска со несебична реализација од страна на FAN produkcija – Zoran Pilata 🙂

Posted by ООУ "Гоце Делчев" – Прилеп on Monday, May 4, 2020

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани