Следете нè на:

Вести и настани

Патрон празник на нашето училиште

На 4 – ти Мај беше одбележан патрониот празник на нашето училиште ООУ „Гоце Делчев” – Прилеп со полагање на свежо цвеќе на бистата на Гоце Делчев во училишниот двор од страна на градоначалникот на општина Прилеп Г-дин Илија Јовановски и претседателот на советот на општина Прилеп Г-дин Миле Талески и претставници од вработените во училиштето.

Нека е честит и среќен патрониот празник на училиштето!

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани