Следете нè на:

Вести и настани

Успесите не престануваат: Освоени награди на натпревар по хемија

Во организација на Секцијата за хемиско образование при Сојузот на хемичарите и технолозите на Македонија на ден 24.02.2018 год. Се одржа општинскиот натпревар по хемија.

Шест ученици од VIII I IX одделение ке ги продолжат натпреварите на регионалните натпревари. Тоа се учениците : Теодора Петреска II место, Делфина Милеска II место, Николина Стојкоска II место, Елена Мијоска III место, Теодор Вескоски III место, Мартин Видески III место.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани