Следете нè на:

Вести и настани

Барбара Стојкоска член на БК “7 Мај Леов” го освои првото место

Барбара Стојкоска, ученичка од ООУ„Гоце Делчев“ Прилеп, член на БК “7 Мај Леов” го освои првото место на Меѓународниот турнир во борење за деца и кадети „Динко Петров“ во Стара Загора во Бугарија. Барбара на најдодтоинствен начин ја претстави РМакедонија на мегународен план. Таа ке продолжи да тренира и понатаму со несмален ентузијазам и посветеност.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани