Следете нè на:

Вести и настани

Освоено второ место на општинскиот натпревар по природни науки

На општинскиот натпревар по природни науки ученичките Емили Иваноска и Софија Димитриека од IV г одделение – ментор Елизабета Трјкоска и ученичката Евгенија Димитриовска од IV б оделeниe под менторство на нтавичката Марија Велјаноска го освоија второто место.
Им поскувме успех и на региоиналните натпревари

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани