Следете нè на:

Вести и настани

Успеси на регионалниот натпревар „ЕЛТАМ“

На регионалниот натпревар во организација на ЕЛТАМ, ученикот Бојан Кузески од 7 в одд. со ментор проф. д-р Марија Дулевска го освои второто место. Со тоа се пласира на Државниот натпревар по Англиски јазик од ЕЛТАМ.

Посакуваме многу успеси и понатаму.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани