Следете нè на:

Вести и настани

Успеси на нашите млади биолози

На општинскиот натпревар по биологија за 8 – мо одделение кој се одржа на 15.04 2020 година, учество зедоа 26 ученици во категоријата 8 – мо одделение.

Нашето училиште зеде учество со пет натпреварувачи под менторство на наставничката Билјана Георгиеска.

Ученичката Елена Џајковска освои 2 – ра награда, Марија Стеваноска и Марија Котева исто така 2 – ра награда, а додека ученичките Ана Марија Здравкоска и Мила Андреевска се закитија со пофалници и сите се пласираа на регионалниот натпревар по биологија идниот месец.

Многу успеси на понатамошните натпреварувања!

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани