Следете нè на:

Вести и настани

Успеси на натпреварите HIPPO и WILLKOMMEN 2021

Учениците од 3 – то г одд. како и ученикот од 7 – мо в одд. Бојан Кузески постигнаа забележителни резултати на двата Мегународни натпревари по Англиски јазик – HIPPO 2021 и деветтиот мегународен натпревар по Англиски јазик -WILLKOMMEN 2021.

Истите продолжуваат во полуфиналето на HIPPO 2021 под менторство на проф д-р по Англиски јазик, Марија Дулевска.

Им посакуваме успех понатаму.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани

 • Меѓународни ликовни награди

  На Меѓународната ликовна изложба за деца и младинци 13 Ноември организирана од страна на...

 • Секција на млади физичари

  Учениците од Секцијата Млади физичари преку своите активности сакаа уште еднаш да апелираат за...

 • Новогодишна изложба

  По повод Новогодишните и Божиќните празници во нашето училиште се организираше конкурс за ликовни,...

 • Млади Франкофони

  Денес, во пријатна новогодишна атмосфера, во пресрет на Новогодишните и Божиќните празници, членовите на...