cual es el mejor broker de opciones binarias 2016 pdf del libro opciones binarias opciones binarias en tiempo real plantilla spara opciones binarias que es el sitema alas en opciones binarias lista de brokers de opciones binarias regulados opciones binarias betley masaniello excel opcion binaria descargar
Следете нè на:

Вести и настани

Огромен успех на нашите хемичари

Регионалните натпревари по хемија се одржаа на 28 мај 2021 година во 22 училишта во Македонија, со беспрекорна организација и почитувањето на протоколите за реализација на натпревари со физичко присуство во услови на пандемија.

И покрај условите во кои се одвиваше наставата оваа учебна година, електронски, на далечина и со скратена програма, кога е особено тешко да се доближи хемијата до учениците и да се мотивираат, нашите хемичари успеаја да се искачат на врвот на ранг листите и да ги освојат првите места, а со тоа и пласман на државниот натпревар кој ќе се одржи на 16 јуни, на Институтот за хемија при Природно-математичкиот факултет во Скопје.

Им честитаме на наградените хемичари за освоените награди: Марија Котева 3 – та награда и Иван Кузманоски 1 – ва награда.

На Иван му посакуваме успех и на државниот натпревар.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани