Следете нè на:

Вести и настани

Успеси на нашите информатичари

На регионалниот натпревар по Информатика кој е организиран од „Здружението на Информатичарите на Македонија“ во областа програмирање под менторство на наставничката Летка Дојкоска, ученикот Михаил Ѓорѓиески од 8 а одд. го освои второто место, а учениците Јована Пејовска 7 б одд. и Стефан Секулоски 8 а одд. освоија пофалби за успешно учество.

Браво за нашите млади и успешни програмери!

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани