Следете нè на:

Вести и настани

Активности на драмската секција при нашето училиште

Едно големо браво до учениците на драмската секција од нашето училиште под менторство на наставничката Билјана Јагуриноска кои со својот перформанс: „Да се прифати или не? – Моето различно другарче“ дадоа голем придонес и поддршка во одбележувањето на 28 февруари – Ден на лицата со ретки болести.

Ја пренесоа пораката дека е убаво да се подаде рака, да се измами детска насмевка на лицето на секое дете, зашто сите сме различни, но сепак исти. А токму шареноликоста го прави светот убав.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани