Следете нè на:

Вести и настани

Успеси на наши ученици

Честитки за огромниот успех на регионалниот натпревар (регион Битола) по француски јазик за 9 – то одделение – “Олимпијади 2020″🇲🇫 под менторство на наставничката Ирена Наумоска:

🥈2-ро место – Андреа Димеска;
🥉3-то место – Елена Митревска;
Пофалница за учество – Елена Пиловска;

Браво за Младите франкофони од ООУ “Гоце Делчев”-Прилеп, секогаш меѓу најдобрите!
Ви посакуваме успех на државен натпревар 🙂

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани