Следете нè на:

Вести и настани

Меѓународен натпревар по Англиски јазик HIPPO 2020 година

На 21 Февруари 2020 год. во нашето училиште се одржа 8 – мата Олимпијада – Меѓународен натпревар по Англиски јазик HIPPO 2020 год. прелиминарна рунда со ученици од 6 в и 9 г одделение.

Училиштето доби официјално одобрение „VENUE APPROVAL“ за одржување на истиот.

На сите ученици им беа доделени сертификати за учество, истите стануваат дел од ученичкото портфолио.

Честитки за нашите ученици, им благодариме на организаторите на HIPPO 2020 😊

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани