Следете нè на:

Вести и настани

Уште еден голем успех на нашите математичари од петто одделение

На Општинскиот и Регионалниот натпревар по математика, учениците од петто одделение од нашето училиште ги постигнаа следните резултати : Константин Димовски 1 – во место и Денис Димитриоски 2 – ро место, под менторство на одделенскиот наставник Даниела Котеска.

Браво за нашите вредни ученици!

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани