Следете нè на:

Вести и настани

Општински натпревар по Природни науки

На одржаниот 8 – ми општински натпревар по Природни науки за 4, 5 и 6 то одделение учествуваа и наши ученици со нивните ментори.

Учениците кои се наградени продoлжуваат на регионалниот натпревар.

Честитки за сите!

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани