Следете нè на:

Вести и настани

Учество на државниот натпревар во рецитирање

Во просториите на Филолошкиот факултет во Скопје се одржа државниот натпревар во рецитирање кој го организираше Сојузот на друштвата за македонски јазик и литература. Во силна конкуренција ученикот Христијан Нашулоски од осмо одделение го освои второто место. Натпреварот го следеше и наставничката – ментор Билјана Јагуриноска.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани