Следете нè на:

Вести и настани

Список на учесници на регионален натпревар по математика од ООУ,, Гоце Делчев,, Прилеп

Список на учесници на регионален натпревар по математика од ООУ,, Гоце Делчев,, Прилеп

Ред.бр Ученик одд. ментор
1 Михаил Ѓорѓиески IV Елизабета Трајкоска
2 Софија Димитриеска IV Елизабета Трајкоска
3 Евгенија Димириовска IV Марија Велјаноска
4 Георги Николоски V Родна Шаренкоска
5 Марко Николоски V Сузана Здравеска
6 Теодора Римчевска V Виолета Балеска
7 Марко Граороски VI Емилија Николоска
8 Иван Кузманоски VI Емилија Николоска
9 Андреј Ѓорѓиески VI Богослав Бардакоски
10 Стефан Јошески VI Богослав Бардакоски
11 Теодора Димовска VI Билјана Попоска Филипова
12 Тамара Шајовска VI Билјана Попоска Филипова
13 Стефан Тасески VI Емилија Николоска
14 Евгенија Неданоска VII Богослав Бардакоски
15 Леонид Ристески VII Богослав Бардакоски
16 Кирил Јовчески VIII Билјана Попоска Филипова
17 Софија Гешоска VIII Билјана Попоска Филипова
18 Марко Таневски IX Емилија Николоска

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани