Следете нè на:

Вести и настани

“Светот останува на децата”

Учениците од 5-в оддение со наставничката Силвана Белушанец преку активностите поврзани со Детската недела порачуваат: “Светот останува на децата”

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани