Следете нè на:

Вести и настани

“До сите деца на светот”

Учениците од V-б со писмо до сите деца на светот!

Сите ние имаме исти права, но имаме и обврски што треба да си ги исполнуваме.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани