Следете нè на:

Вести и настани

Нека ни е честит светскиот ден на наставникот!

“Наставниците засадуваат семе со знаење кое продолжува да расте!”

Со оваа и многу други пораки на англиски јазик, денес учениците од АНГЛИСКАТА СЕКЦИЈА, под менторство на наставничката Благица Чатлеска, им го честитаа светскиот ден на наставникот на сите наставници.

Нашето катче стана побогато со повеќе песни, пораки и цитати напишани од срце на нашите ученици од седмите одделенија.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани