Следете нè на:

Вести и настани

“Св. Кирил и Методиј” ден на словенските просветители

Нека ни е честит и вековит денот на словенските просветители “Св. Кирил и Методиј”! 📚✏️

Рецитаторската секција од нашето училиште ни подготви рецитал по повод денешниот празник.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани

 • Меѓународни ликовни награди

  На Меѓународната ликовна изложба за деца и младинци 13 Ноември организирана од страна на...

 • Секција на млади физичари

  Учениците од Секцијата Млади физичари преку своите активности сакаа уште еднаш да апелираат за...

 • Новогодишна изложба

  По повод Новогодишните и Божиќните празници во нашето училиште се организираше конкурс за ликовни,...

 • Млади Франкофони

  Денес, во пријатна новогодишна атмосфера, во пресрет на Новогодишните и Божиќните празници, членовите на...