Следете нè на:

Вести и настани

Државен успех по информатика на нашиот 5 – то одделенец

На ден 20.05.2021 година се одржа Државниот натпревар по информатика за основно образование „Информатичко размислување“ за 4 и 5 одд. на кој нашиот ученик Константин Димовски од 5 – то г одд. под менторство на наставничката Даниела Котеска постигна 60 бодови и ја освои втората награда!

Честитки за нашиот вреден ученик за постиганиот успех

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани

 • Меѓународни ликовни награди

  На Меѓународната ликовна изложба за деца и младинци 13 Ноември организирана од страна на...

 • Секција на млади физичари

  Учениците од Секцијата Млади физичари преку своите активности сакаа уште еднаш да апелираат за...

 • Новогодишна изложба

  По повод Новогодишните и Божиќните празници во нашето училиште се организираше конкурс за ликовни,...

 • Млади Франкофони

  Денес, во пријатна новогодишна атмосфера, во пресрет на Новогодишните и Божиќните празници, членовите на...