Следете нè на:

Вести и настани

Среќен и успешен почеток на сите ученици

🏢 Централното ООУ “ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ” Прилеп, на1-ви Септември, широко ги отвори вратите за сите ученици, а првачињата беа дочекани со пригодна програма.

Успешен почеток на учениците им посака градоначалникот на Општина Прилеп г -дин Борче Јовчески и им посака среќа и успех во нивното образование.

Наставничкиот колегиум, стручните соработници и целокупниот персонал им посакува СРЕЌЕН И УСПЕШЕН ПОЧЕТОК НА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА НА СИТЕ УЧЕНИЦИ И УСПЕШНА ПОНАТАМОШНА СОРАБОТКА СО РОДИТЕЛИТЕ!

И оваа учебна година да жнееме знаења, да постигнуваме успеси и да создаваме убави спомени!

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани