Следете нè на:

Вести и настани

Соработка со локална заедница

На 27 февруари, Youth Council Prilep -Младински Совет Прилеп и ИНФО СЕГА, заедно со своите волонтери од Франција 🇫🇷 Jade Blrpre и Florian Henault, одржаа креативна работилница во нашето училиште на час по француски јазик.

На работилницата учениците заедно со волонтерите играа различни креативни игри🎊, се дружеа⛹️‍♀️, учеа🔡 и се забавуваа🤹‍♂️.

🙏Младинскиот совет им се заблагодарува на учениците за нивното гостопримство, а посебнa благодарност до наставничката Ирена Наумоска.

Младинскиот совет Прилеп и ИНФО СЕГА заедно со своите локални и ЕВС волонтери ќе продолжат со спроведување на креативни работилници.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани