Следете нè на:

Вести и настани

Нашите вредни математичари

Честитки за нашите вредни математичари од 6 а одделение под менторство на наставничката Билјана Попоска Филипова кои на Општинските натпревари покажаа одлични резултати со 3 први, 2 втори, едно трето место и една пофалница.

Им посакуваме уште поголем успех на Регионалните натпревари….уште еднаш честитки! 👏

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани