Следете нè на:

Вести и настани

Сертификат за квалитет

Почитувани,

Нашето училиште се стекна со СЕРТИФИКАТ ЗА КВАЛИТЕТ со кое ООУ „Гоце Делчев“ се докажа во својот квалитет во тековните деловни процеси.

Ви Благодариме за вашата доверба!

Од тимот на ООУ „Гоце Делчев“ – Прилеп

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани