Следете нè на:

Вести и настани

Безбедни првачиња

Првачињата од нашето училиште се вклучија во Кампањата за поголема безбедност на децата во сообраќајот – акција „Безбедни првачиња“. Во оваа акција учениците добија сознанија поврзани со подигнување на свеста за побезбедно учество во сообраќајот на учениците од почетните одделенија од страна на претставници од Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата на Република Македонија.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани