Следете нè на:

Вести и настани

Секција на млади физичари

Учениците од Секцијата Млади физичари преку своите активности сакаа уште еднаш да апелираат за совесно користење на енергијата и нејзината заштеда.

Со изработка на брошура Ви пренесуваат дел од нивните размислувања и совети за рационално користење на енергијата.

Воедно Ви посакуваат Среќни празници, со желба за добро здравје, среќа, успех 😊

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани