Следете нè на:

Вести и настани

Новогодишна изложба

По повод Новогодишните и Божиќните празници во нашето училиште се организираше конкурс за ликовни, литературни и други видови на изработки.

На конкурсот зедоа учество голем број на ученици од одделенска и предметна настава и ние денес, преку изложба, прикажуваме дел од нивните креативни и прекрасни творби. Тие се значаен придонес во збогатувањето на желбите за Среќна Нова 2022 година.

Најуспешните творби ќе бидат наградени 😊

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани