Следете нè на:

Вести и настани

Меѓународни ликовни награди

На Меѓународната ликовна изложба за деца и младинци 13 Ноември организирана од страна на Детски ликовен центар – Скопје од нашето училиште учество зедоа повеќе ученици од одделенска и предметна настава.

На изложбата пет ученици освоија први места, а еден ученик доби второ место.

Тоа се учениците:

Јана Ангелеска V б: Прво место – ментор Сузана Здравеска;

Ева Блажеска V б: Прво место – ментор Сузана Здравеска;

Стефани Димова VIII г: Прво место – ментор Филип Перески;

Стефан Секулоски VIII а: Прво место – ментор Филип Перески;

Ева Нонеска VI г: Прво место – ментор Филип Перески;

Софија Крстеска V б: Второ место – ментор Сузана Здравеска;

Честитки за учениците со желби за нивни понатамошни успеси 🙂

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани

 • Секција на млади физичари

  Учениците од Секцијата Млади физичари преку своите активности сакаа уште еднаш да апелираат за...

 • Новогодишна изложба

  По повод Новогодишните и Божиќните празници во нашето училиште се организираше конкурс за ликовни,...

 • Млади Франкофони

  Денес, во пријатна новогодишна атмосфера, во пресрет на Новогодишните и Божиќните празници, членовите на...

 • Огромен успех на наши поранешни ученици

  Нашиот поранешен ученик Марко Таневски на Балканската Олимпијада по Информатика освои исклучително висок резултат...