Следете нè на:

Вести и настани

Регионални натпревари по Природни науки

На регионалниот натпревар по природни науки за 5 и 6 – то одделение кој се одржа на14.05.2021 год. под менторство на наставничките Милена Димитриеска за учениците од 5 – то одделение и Кети Т.Иваноска и Билјана Георгиеска за 6 – то одделение беа постигнати следниве резултати:

1. Арсениј Солевски: 2 – ра награда и пласман на државен натпревар; 2. Сара Цветкоска: 3 – та награда; 3. Теодора Тасеска: пофалница; Ментор: Билјана А.Георгиеска.

1. Матеа Танева: 2 – ра награда и пласман на државен натпревар; 2. Јована Пејоска: 3 – та награда; 3. Теодора Ѓорѓиоска: 3 – та награда; Ментор: Кети Т.Иваноска.

1. Марко Ивчев: 3 – та награда; 2. Димитар Димески: пофалница; Ментор: Милена Димитриеска.

Честитки за постигнатиот успех!

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани

 • Меѓународни ликовни награди

  На Меѓународната ликовна изложба за деца и младинци 13 Ноември организирана од страна на...

 • Секција на млади физичари

  Учениците од Секцијата Млади физичари преку своите активности сакаа уште еднаш да апелираат за...

 • Новогодишна изложба

  По повод Новогодишните и Божиќните празници во нашето училиште се организираше конкурс за ликовни,...

 • Млади Франкофони

  Денес, во пријатна новогодишна атмосфера, во пресрет на Новогодишните и Божиќните празници, членовите на...