Следете нè на:

Вести и настани

Регионални натпревари по Биологија

На неодамнешните натпревари по биологија под менторство на наставничката Билјана Георгиеска, учениците од 8 – мо одд. се закитија со следните награди:

Елена Џајкоска 1 – во место и обезбеди пласман на државното натпреварување, 3 та награда Марија Стеваноска и Марија Котева, а Мила Андреевска и Ана Марија Здравкоска се наградени за учество.

Честитки за нивниот успех!

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани

 • Меѓународни ликовни награди

  На Меѓународната ликовна изложба за деца и младинци 13 Ноември организирана од страна на...

 • Секција на млади физичари

  Учениците од Секцијата Млади физичари преку своите активности сакаа уште еднаш да апелираат за...

 • Новогодишна изложба

  По повод Новогодишните и Божиќните празници во нашето училиште се организираше конкурс за ликовни,...

 • Млади Франкофони

  Денес, во пријатна новогодишна атмосфера, во пресрет на Новогодишните и Божиќните празници, членовите на...