Следете нè на:

Вести и настани

Државни прваци по француски јазик

Со вистинските вредности секогаш на врвот!

Честитки за нашата ученичка Ангела Илиоска за освоеното ПРВО место (96/100) на државниот напревар по француски јазик за 9 – то одделение Олимпијади 2021 под менторство на наставничката Ирена Наумоска, реализиран во 5 модули:

1.Граматика(20/20);

2.Слушање со разбирање(17/20);

3.Читање со разбирање(20/20);

4.Писмено изразување (20/20);

5.Усно изразување (19/20);

Нека се множат успесите на нашите ученици.Тие се нашата гордост, нашата иднина!

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани

 • Меѓународни ликовни награди

  На Меѓународната ликовна изложба за деца и младинци 13 Ноември организирана од страна на...

 • Секција на млади физичари

  Учениците од Секцијата Млади физичари преку своите активности сакаа уште еднаш да апелираат за...

 • Новогодишна изложба

  По повод Новогодишните и Божиќните празници во нашето училиште се организираше конкурс за ликовни,...

 • Млади Франкофони

  Денес, во пријатна новогодишна атмосфера, во пресрет на Новогодишните и Божиќните празници, членовите на...